Oma assari

Assistentti auttaa yritystäsi arjessa

Yrittäjä, käytätkö yösi paperitöihin? Turhauttaako juoksevien asioiden hoito, eikä aikaa jää tärkeämpiin tehtäviin? Hanki avuksesi assistentti!

Ota yhteyttä »

OMA Assari on assistentti-, sihteeri- ja toimistopalvelujen moniosaaja, joka palvelee yrittäjiä arjen askareissa. Päätoimipaikkamme on Turussa, mutta palvelemme yrityksiä myös koko Suomen alueella kaikissa etänä tehtävissä töissä.

Assistentti hoitaa kaikki sellaiset yritystoimintaan liittyvät juoksevat asiat, joihin yrittäjä joutuu nipistämään aikaa muualta – vaikka sitten yöunista! Kun arjen toimisto- ja paperityöt hoitaa asiansa osaava assistentti eli OMA Assari, voit rauhassa keskittyä liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä »

Mikä on OMA Assari?

Assari, sihteeri, johdon assistentti… Arjen toimistoavulla on monta nimeä. OMA Assari on palvelu, joka räätälöidään joustavasti juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

Assistentin tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi laskutus, alustava kirjanpito, asiakirjojen käsittely ja arkistointi, palkanlaskenta, yhteydenpidot viranomaisiin ja virastoihin tai vaikkapa vain kotisivujen ja sosiaalisen median päivitys. Assarin palveluihin kuuluvat myös ostolaskujen käsittely ja maksaminen, myyntilaskujen tekeminen ja lähettäminen, Relocation-palvelut ja HR-palvelut.

Tarvitsitpa siis osa-aikaista toimistotyöntekijää Turkuun tai somepäivittäjää etätyöhön, Oma Assari on valmiina käärimään hihat.

Miksi kannattaa hankkia OMA Assari?

Kun pakollisia toimisto- ja paperitöitä on paljon, voit yrittäjänä menettää yöuniesi lisäksi tuloja, kun “tuottamattomat” työt vievät liikaa aikaa. Yrityksessäsi saattaa olla tarvetta juoksevien asioiden hoitajalle tai toimistoapulaiselle, mutta sellaista ei ehkä ole varaa palkata. 

OMA Assari tarjoaa tällöin joustavan täsmäratkaisun: assari työskentelee tuntiperusteisesti joko toistaiseksi tai projektiluontoisesti ja vain niin monta tuntia viikossa tai kuukaudessa kuin yrityksessäsi on tarvetta. Voit palkata assarin myös kiinteällä kk-hinnalla, jonka sisältö ja laajuus sovitaan erikseen asiakkaan ja Assarin välillä.

OMA Yrityspalvelut

OMA Yrityspalvelut on uudenlainen, yrityksille ja yritysten päättäjille luotu palvelukokonaisuus, joka koostuu assaripalveluista, tili- ja kirjanpitopalveluista, taloushallintopalveluista sekä konsultointikokonaisuuksista. Palvelussamme henkilökohtainen asiakaspalvelu yhdistyy alan uusimpaan teknologiaan. 

OMA Tilitoimisto

Apua kirjanpitoon? OMA Tilitoimisto pitää huolen yrityksesi kirjanpidosta, palkanmaksusta, tilintarkastuksesta, veroilmoituksista ja muista tilitoimiston tehtävistä. Neuvomme myös uuden yrityksen perustamisen kanssa. Tilitoimisto hoitaa yrityksesi paperiasiat nopeasti, tarkasti ja hyvällä palvelulla.