OMA Assarin takana touhuamme me

Asta Suikkanen

OmaAsta, monitoimi-Asta

Työskentelen Assarilla kirjanpitäjänä, assistenttina ja tulevaisuudessa myös palkanlaskijana. Lisäksi monitoimi-Astana puuhailen paljon muidenkin asioiden parissa Assarin toimintaan liittyen. Koulutukseltani olen taloushallinnon merkonomi vuodelta 2009. Olen työskennellyt yksityisellä puolella avustavissa kirjanpitotöissä ja valtiolla verottajana.

Alalle minut on saanut kiinnostukseni numeroihin ja niiden pyörittelyyn. Pidän ihmisten auttamisesta omalla osaamisalueellani, jotta he voivat keskittyä tekemään sitä, mitä he parhaiten osaavat. OMA Assarin asiakaalle olenkin OmaMuistuttelija, OmaHuolenpitäjä ja OmaApulainen. 

Mottoni: "Tee mitä rakastat ja rakasta sitä mitä teet."

Terri Paju

OmaTerri

Olen Assarin kirjanpitäjä-palkanlaskija-assari. Viralliseen työnkuvaani kuuluu monipuolisesti koko taloushallinnon kirjo. Epäviralliseen työnkuvaani kuuluvat mm. OmaAtk-apu, OmaHortonomi ja OmaBarista.

Tilitoimistossa olen työskennellyt vuodesta 2013, ja tätä ennen työskentelin toiminimellä, jossa myös taloushallinnon yrittäjän puoli tuli tutuksi. Taloushallinto, erityisesti kirjanpito ja verotus, on kiehtonut minua yläasteen kaupallisten aineiden tunneista asti.

Mottoni: ”Olemme luoneet nykyisen maailman ajattelullamme, joten emme voi muuttaa sitä ilman, että muutamme ajattelutapaamme.”

Tuula Suvanto

OmaTuula, OmaHuolenpitäjä

Päätehtäviini Assarilla kuuluvat kirjanpitäjän ja palkanlaskijan työt sekä erilaiset assarityöt. Voit löytää minut myös sivurooleista, kuten OmaSalapoliisi (kadonneen tilikauden tuloksen haku), OmaAvustaja, OmaMummi, OmaPsykologi, OmaKuljetus ja mitä milloinkin... (huumori pitää naisen tällä alalla).

Minulla on taloushallinnon ammattitutkinto, v. 2015–2017, aiemmin olen työskennellyt rakennusalalla sekä teollisuuden työtehtävissä. Tälle alalle päädyin kiinnostuksesta palkanlaskentaa kohtaan. Taloushallinto kokonaisuudessaan on kiinnostavaa työtä. Joka päivä on erilainen, ja yllätyksiä sekä haasteita ratkotaan päivittäin.

Mottoni: “Oikeat ystävät eivät lähde luotasi silloin kun sataa. He seisovat vierelläsi ja pitelevät sateenvarjoasi."

Ota yhteyttä ja kysy lisää!