Sihteeri ja johdon assistentti

Sihteeri ja johdon assistentti kaiken kokoisille yrityksille

OMA Assari on yrityksen arjen asiantuntija, joka tekee sihteerin työt aina puhtaaksikirjoituksesta puhelimeen vastaamiseen, arkistointiin ja tukkukäynteihin.

Assari on yrityksesi oma sihteeri, joka tarjoaa ekstrakädet toimistotöihin silloin, kun niille on tarvetta. Voit palkata assarin joko kiireavuksi tai jatkuvammaksi arjen avuksi. Teemme sopimukset joustavasti tarpeidesi mukaan, joten maksat aina vain tehdystä työstä toteutuneista tunneista.

OMA Assari palvelee yrittäjiä ja yrityksiä koko Suomessa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun yritystäsi palveleva kokonaisuus.

Assistentti auttaa mm. seuraavissa töissä:

  • Puhelimeen ja sähköposteihin vastaaminen
  • Asiakaspalvelu suomeksi ja englanniksi
  • Toimiston juoksevat asiat, kuten posti, kahvinkeitto, virastot, tukkukäynnit ym.
  • Kiire- ja kausiapulaisen työt mm. asiakaspalvelussa ja toimistossa
  • Sihteerin työt (mm. puhtaaksikirjoitus) ja toimistosihteerin sijaistaminen

Lisäksi monet muut assistentti- ja toimistopalvelut tarpeidesi mukaan – kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä »

OMA Yrityspalvelut

OMA Yrityspalvelut on uudenlainen, yrityksille ja yritysten päättäjille luotu palvelukokonaisuus, joka koostuu assaripalveluista, tili- ja kirjanpitopalveluista, taloushallintopalveluista sekä konsultointikokonaisuuksista. Palvelussamme henkilökohtainen asiakaspalvelu yhdistyy alan uusimpaan teknologiaan. 

OMA Tilitoimisto

Apua kirjanpitoon? OMA Tilitoimisto pitää huolen yrityksesi kirjanpidosta, palkanmaksusta, tilintarkastuksesta, veroilmoituksista ja muista tilitoimiston tehtävistä. Neuvomme myös uuden yrityksen perustamisen kanssa. Tilitoimisto hoitaa yrityksesi paperiasiat nopeasti, tarkasti ja hyvällä palvelulla.